top of page

Sanofor Veendrenkstof

100% natuurlijk voedingssupplement

voor dieren

Over Sanofor Veendrenkstof

100% natuurlijk voedingssupplement voor dieren

Sanofor Veendrenkstof wordt voor vele verschillende doeleinden gegeven aan diverse diersoorten. Zo wordt Sanofor al ruim dertig jaar gegeven aan honden, katten, paarden, runderen, varkens, vogels, sportduiven en vele soorten knaagdieren. 

 

In totaal kent Sanofor meer dan 15 toepassingsgebieden, afhankelijk van de diersoort.

Het uiterlijk van Sanofor is een dik, zwart en lobbig veen. Het is een 100% natuurlijk product uit Zwitserland, dat geen verdere bewerking heeft ondergaan behalve de toevoeging van water. 

Voor toediening hoeft u Sanofor niet verder te bewerken.

U geeft Sanofor gemengd door het voer of vermengd met het water in het geval van vogels en sportduiven.

 

Het is van belang dat u altijd een schone lepel gebruikt wanneer u Sanofor gebruikt. 

Over Sanofor

Hoe werkt Sanofor Veendrenstof?

Dankzij de unieke samenstelling van mineralen en organische substanties is Sanofor een multi-inzetbaar voedingssupplement. De stoffen die voor de werking in Sanofor zorgen zijn sporenelementen, mineralen, huminezuren en kiezelzuur.

 

Huminezuren werken sterk absorberend en binden gifstoffen die vervolgens met de ontlasting worden uitgescheiden. Bovendien ondersteunt huminezuur de werking van de lever en bevordert het de benutting van het voedsel.

 

Kiezelzuur heeft als eigenschap dat het bindweefsel-versterkend werkt en daarnaast het immuunsysteem van de hond en kat stimuleert.  

Ervaringen van klanten

«Donnez ceci à nos 6 chiens pour une belle fourrure brillante et épaisse. Et ils les harcèlent à peine. Utilisez la tourbe pendant un moment et je suis très satisfait !!!! Recommandé!!"

Via sanavesta.nl

100% natuurlijk

Multi-inzetbaar voedingssupplement

Plus de 30 ans d'expérience

Contact
bottom of page